Hírek

*A Piros Orrúak összefognak!*

Dátum: 2018. December 13.   Írta: Balogh Judit

Rudolfot, a piros orrú rénszarvast kértük fel idén, hogy segítsen kiválasztani azt az alapítványt, akik olyan nemes ügyet szolgálnak, ami mellé Mi is büszkén állhatunk. Gondolkodás nélkül a "Piros Orrú Dokikat" mondta! Vajon miért?! :)
Részletek >

Egy kis napsugár a Bátraknak!

Dátum: 2017. December 19.   Írta: Balogh Judit

A Bátor Tábor elsődleges célja, hogy súlyosan beteg gyerekeknek olyan élményt nyújtson, aminek köszönhetően visszanyerik a magukba vetett hitet, és újult erővel szállnak szembe a betegséggel.
Részletek >

Az Év Beszállítója

Dátum: 2017. December 14.   Írta: Balogh Judit

Nagy megtiszteltetésben részesültünk a héten, hiszen az Év Beszállítójának választották a Hírös Mester Kft.-t.
Részletek >

Kecskemét Kártya Elfogadóhely lettünk!

Dátum: 2017. November 08.   Írta: Balogh Judit

Tisztelt Vásárlóink, Partnereink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hírös Mester Kft. is csatlakozott a Kecskemét város képviselőtestülete által kezdeményezett, immáron 6. éve sikeresen működő Kecskemét Kártya rendszerhez.
Részletek >

Telephelyfejlesztés - lezárult a fenntartási időszak

Dátum: 2017. August 23.   Írta: Balogh Judit

A 2012-2014. között megvalósított telephelyfejlesztési projektünk, vagyis a "Szivattyújavító kézműipari műhely építése a Hírös Mester Kft.-nél" elnevezésű pályázatunk kötelező 3 éves fenntartási időszakát idén eredményesen lezártuk.
Részletek >

* Márton és Mester a gyermekekért *

Dátum: 2017. January 23.   Írta: Balogh Judit

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkatársai 1999 óta gondoskodnak a súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátásáról.
Részletek >

ELEMentáris kezdeményezés

Dátum: 2016. May 12.   Írta: Balogh Judit

Egy újabb apró - de fontos - lépést tettünk környezetünk védelme érdekében: üzletünk már hivatalosan is használt elem gyűjtőhely lett!
Részletek >

Vízóra - kicsit másképp

Dátum: 2016. April 27.   Írta: Balogh Judit

Nagy örömünkre szolgált, hogy a Bácsvíz Zrt. felkérésének eleget téve, mi is támogathattuk Partnerünket egy, az országban egyedülálló kezdeményezés megvalósításában, amely számunkra is fontos értékekre hívja fel a figyelmet.
Részletek >

A pénzügyileg legstabilabb cégek között

Dátum: 2016. April 25.   Írta: Balogh Judit

A Hírös Mester Kft. megkapta a Bisnode nemzetközi cégminősítő „A” tanúsítványát, mellyel Társaságunk a magyar cégek azon 9,82%-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak.
Részletek >

Mi is részesei voltunk a TÁMOP-1.1.2 projektnek!

Dátum: 2015. October 26.   Írta: Balogh Judit

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya felkérte Társaságunkat a TÁMOP-1.1.2 projekt - "A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása" (Decentralizált programok a konvergencia régiókban) - eredményeinek bemutatásához, mivel a Hírös Mester Kft. is ezen program keretében bővítette munkavállalóinak számát.
Részletek >

EMHEATER Frekvenciaváltók

Dátum: 2013. November 20.   Írta: Ifj. Bene Zoltán

Kíváncsi rá, hogy a versenytársaihoz képest miért olcsóbb az Emheater frekvenciaváltó 40%-kal? Kattintson a részletekre!
Részletek >

Mesteri előadás az idei Főmérnöki Értekezleten!

Dátum: 2013. October 25.   Írta: Balogh Judit

Társaságunk idén is részt vett a Magyar Víziközmű Szövetség által megrendezett Főmérnöki Értekezleten, és egy, a jelenlevők által is elismert és dícsért előadás keretében hozzájárult a hazai szakemberek eszme- és tapasztalatcseréjéhez.
Részletek >

Phoenix Contact - Hírös Mester

Dátum: 2013. April 15.   Írta: Ifj. Bene Zoltán

Innovatív megoldások hosszútávon! A Hírös Mester Kft. együttműködési megállapodást kötött a már hosszú ideje beszállító Phoenix Contact Kft-vel.
Részletek >

Facebook