* Márton és Mester a gyermekekért *

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkatársai 1999 óta gondoskodnak a súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátásáról.

Az Országos Mentőszolgálattal együttműködve, a budapesti gyermekrohamkocsi - ahogy Ők nevezik „Babakocsi” - mellett Miskolcon és Debrecenben is üzemeltetnek kifejezetten kisgyermekek mentésére és szállítására alkalmas gyermek-mentőorvosi kocsikat.

A gyermekmentő szolgálat orvosai, mentőápolói és mentőgépkocsi vezetői a magyar sürgősségi mentőellátás szerves részeként végzik nap mint nap nélkülözhetetlen és elismerésre méltó munkájukat.

Az alapítvány, a gyermekek megmentésén túl, biztosítja a személyzet folyamatos oktatását, továbbképzését - és nem csak a Gyermekrohamkocsi, hanem más mentőegységek, házi orvosok, ápolók, óvodai, bölcsődei gondozók képzésével is foglalkozik.

Céljaik közt szerepel, hogy 2017-ben átadják a Gyermekmentési és Oktatási Centrumot, vagyis a „Babaházat”.

Reméljük, hogy támogatásunkkal mi is elősegíthetjük ennek megvalósulását, hozzájárulhatunk munkájuk sikerességéhez, és hírüket vihetjük Partnereink körében is, hogy minél többen megismerjék Őket és gyermekeinkért folytatott fáradhatatlan munkájukat.

kreanod_3.jpg     hrs_mester_logo.jpg


Facebook