A pénzügyileg legstabilabb cégek között

Dátum: 2016. Apr. 25.   |   írta: Balogh Judit   |  

A Hírös Mester Kft. megkapta a Bisnode nemzetközi cégminősítő „A” tanúsítványát, mellyel Társaságunk a magyar cégek azon 9,82%-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján minősíti a vállalkozások pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát - felhasználva többek között olyan hivatalos forrásokat, mint az Igazságügyi Minisztérium, a NAV adatait, valamint a cégbíróságok bejegyzéseit. Ezen adatok mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat is, mint például a mérlegadatokat, az eredmény-kimutatást és a trendeket. A minősítés számításba veszi továbbá a szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adatait felhasználva értékeli azt is, hogy az adott vállalkozás milyen fizetési fegyelemmel, azaz határidőben vagy késéssel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt (végrehajtási adatok, sajtóhírek) is hozzátesz a rendszer az átfogó minősítéshez.
aaa_logos.jpg
Nagy öröm számunkra, hogy a Bisnode objektív, komplex cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk, és hogy egy külső szakértői csoport szerint is rendkívül alacsony annak a valószínűsége, hogy Társaságunk fizetésképtelenné válna, hiszen mindig is kiemelt figyelmet fordítunk a tisztességes piaci magatartásunkra.

Reméljük, hogy a Bisnode elismerése tovább növeli partnereink, szállítóink, sőt munkavállalóink belénk vetett bizalmát, amely napjainkban is a stabil, hosszú távú kapcsolatok alapját jelenti.

Mivel a független szakértői minősítés szigorúan szakmai szempontok alapján történik, amire sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, különösen pozitív visszajelzést jelent számunkra a tanúsítvány odaítélése.

Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik a Bisnode „A” tanúsítványával, ami azt is jelzi a piaci résztvevőknek, hogy nagyon alacsony pénzügyi kockázattal jár ezen társaságokkal üzleti kapcsolatot kialakítani.

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján, és a Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, amellyel az arra jogosult vállalkozások elismertségüket, megbízhatóságukat és hitelképességüket erősíthetik meg partnereink, versenytársaik, környezetük felé.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak jelenlegi pénzügyi stabilitásunkat mutatja, hanem kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné egy vállalkozás, büszkén állíthatjuk, hogy a Hírös Mester Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.


Facebook