Telephelyfejlesztés - lezárult a fenntartási időszak

Dátum: 2017. Aug. 23.   |   írta: Balogh Judit   |  

A 2012-2014. között megvalósított telephelyfejlesztési projektünk, vagyis a "Szivattyújavító kézműipari műhely építése a Hírös Mester Kft.-nél" elnevezésű pályázatunk kötelező 3 éves fenntartási időszakát idén eredményesen lezártuk.

A Dél-Alföldi Operatív Program támogatási rendszeréhez 2012-ben benyújtott pályázatunk pozitív elbírálásban részesült, melynek köszönhetően az Európai Unió támogatásával megvalósíthattuk telephelyfejlesztési elképzelésünket. Egy közel 303 m2 hasznos alapterületű szivattyújavító műhely kivitelezését kezdtük meg 2012 decemberében, melynek eredményeként 2013. év végétől már egy korszerű csarnoképületben folytathattuk szerviztevékenységünket.

A pályázat során tett vállalásainknak és kötelezettségeinknek - munkahelyteremtés, -megőrzés, esélyegyenlőségi, környezeti fenntarthatósági követelmények teljesítése, valamint a projekt eredményeként létrejött létesítmények fenntartása 3 éven át - eleget tettünk, melyet a Magyar Államkincstár Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság munkatársai a projekt hatékony és zökkenőmentes utánkövetéses helyszíni ellenőrzése során is igazoltak.

csarnok1.jpgcsarnok2.jpgcsarnok3.jpg

Facebook