Minőség- és környezeti politika

Kitüntetett figyelmet szentelünk Partnereink színvonalas kiszolgálásának, igényeik teljes körű kielégítésének, valamint Társaságunk és a környezet egymásra gyakorolt hatásainak. Ezen célkitűzéseink megvalósítása érdekében vezettük be 2003-ban integrált minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerünket, amelyeket a szabványok megújulásához igazodva a mai napig sikeresen működtetünk, fejlesztünk.

A Hírös Mester Kft. vezetősége és valamennyi munkatársa elkötelezett az általunk kínált termékek és szolgáltatások magas színvonalának biztosítása, valamint Partnereink elégedettségének növelése mellett. Társaságunk alapvető célkitűzése, hogy valamennyi tevékenységi területünkön maradéktalanul megfeleljünk a Partnereink, Vevőink által meghatározott és elvárt minőségi követelmények, és sikeres, hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki. Termékeink forgalmazása során elsősorban a megbízható és energiatakarékos típusokat ajánljuk Vevőink figyelmébe.


Tevékenységeinket és szolgáltatásainkat az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszernek megfelelően úgy végezzük, hogy a környezeti tényezőkkel összhangban folyamatosan megfeleljen az MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszer előírásainak.


Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy Partnereinkkel megismertessük és elfogadtassuk a minőséggel és a környezetvédelemmel kapcsolatos elvárásainkat, és szerződéseink is ezen elvek szellemében kerüljenek megkötésre.
A környezettudatos vállalatirányítás révén a tevékenységünk során keletkező hulladékok és környezetterhelő kibocsátások szinten tartásán túl, - az új és korszerű technológiák alkalmazásával - a szükséges környezethasználat folyamatos és tudatos csökkentésére törekszünk.


Az integrált rendszer működtetésével és tudatos fejlesztésével kívánjuk biztosítani a folyamatos gazdasági növekvést, a környezet értékeinek megóvását, és a gazdasági élet szereplőinek és társaságunknak hatékony összhangját.

Facebook