Motorvédő berendezések

A szivattyúk biztos és biztonságos üzemeltetéséhez elengedhetetlenek a megfelelő mérőműszerek, védelmi berendezések és vezérlőegységek. Az általunk forgalmazott FANOX termékeket bátran ajánljuk Partnereink figyelmébe, hiszen spanyol partnerünk közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az iparban alkalmazott elektromos motorok védőberendezéseinek gyártása terén.

A termékek előnyei közül néhány:


  • Az ún. hőmemóriának köszönhetően folyamatosan (bekapcsolásnál, üzemszerű működésnél, túlterhelésnél és kikapcsolásnál) modellezi a motor melegedését és hűlését.
  • Alacsony terhelésnél is rögtön észleli a fázistévesztést, így – megelőzve a végleges károsodást – nyomban leállítható a motor.
  • A panel oldalán vagy a motor megjelenítő egységén található kijelző lehetővé teszi a vészleállítás okának azonnali felismerését.
  • Ezen védelmi rendszerek a jelenleg elérhető leggazdaságosabb és leghatásosabb megoldást kínálják. Jóval magasabb hatásfokkal rendelkeznek, mint a hagyományos eszközök, beleértve a termoelektromos, a termikus reléket, a manuális vészleállítókat és a termomágneses megszakítókat.
  • Ideálisak szivattyúk, kompresszorok, ventilátorok és egyéb magas hőmérsékletnek, illetve gyakori ki-és bekapcsolásnak kitett elektromos berendezések védelmére.

A termékcsalád minden típusa megfelel a vonatkozó szabványoknak. A G és BG modelleket pedig a német PTB (Physikalisch-Tecgnische Bundesanstalt) alkalmasnak találta robbanásveszélyes, vagy egyéb veszélyes területen alkalmazott EEx motorok védelmére is.

*: kötelező mezőAjánlatkérés

Facebook