Műanyag termékek

Termékkínálatunkban különböző polipropilén és polietilén termékek is megtalálhatóak, amelyek összeállításánál szintén arra törekedtünk, hogy mind a lakossági, mind a közületi igényeknek eleget tegyünk.

Többféle kivitelben forgalmazunk vízmérőóra aknákat, amelyek süllyesztésével kapcsolatban is bizalommal fordulhat kollégáinkhoz.
A műanyag házi átemelők jól ellenállnak a savaknak és a lúgoknak, súlyukból adódóan a beépítés során könnyen mozgathatóak, valamint kiváló vízzáró képességükből adódóan az infiltrációs és exfiltrációs hatás kizárt. Nagyobb terheltség esetén, az üzembiztonság érdekében két szivattyús átemelőt javasolunk, amelyeket különösképpen az otthoni szennyvíz, illetve társasházak csapadékvíz elvezetéséhez ajánljunk.

A közterületi átemelők esetében is gyakran alkalmazzák a műanyagból készült átemelőket, kihasználva a polipropilén adta előnyöket: korrózió elleni érzéketlenség, jó vízzáró képesség, kisebb szerkezeti súly, gyorsabb és egyszerűbb beépíthetőség.
Az általunk forgalmazott zsírfogókat elsősorban szennyvíztisztító telepek, vágóhidak, cukrászműhelyek figyelmébe ajánljuk, amelyek anyag a beépítéstől és az egyes igényektől függően polipropilén vagy polietilén is lehet. Kollégáink számos szempontot (pl. az átáramoltatott folyadék mennyisége, napi terhelés stb.) megvizsgálva határozzák meg a feladatra legalkalmasabb zsírfogót.
Műanyag termékeink közt találhatóak még műtárgy fedlapok, magasítók, karimák, Y idomok.

*: kötelező mezőAjánlatkérés

Facebook