Rólunk

Cégismertető

Dátum: 2012. July 16.   Írta: Hírös Mester

A Hírös Mester Kft.-t 1999-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy a vízművek és szivattyút üzemeltetők szolgálatára lehessünk a szivattyúk javítása és kereskedelme terén. Az elmúlt évek során társaságunkat a folyamatos fejlődés jellemezte.
Ennek köszönhetően tevékenységi körünk nagymértékben kibővült, és ma már nem csak a Duna-Tisza közi régióban, hanem az egész ország területén állunk Partnereink - mind a lakosság, mind a víziközmű szolgáltatói és építői szféra - rendelkezésére.
Részletek >

Munkatársak

Dátum: 2012. July 25.   Írta: Hírös Mester

Fennállásunk során többször bebizonyosodott, hogy egy vállalkozás csak akkor tud igazán hatékony és sikeres lenni, ha azt jól képzett, proaktív és megbízható szakemberek csapatmunkája hajtja. Ennek szellemében igyekszünk legjobb tudásunkkal és szakmai tapasztalatainkkal az Önök rendelkezésére állni.
Részletek >

Minőség- és környezeti politika

Dátum: 2012. July 16.   Írta: Hírös Mester

Kitüntetett figyelmet szentelünk Partnereink színvonalas kiszolgálásának, igényeik teljes körű kielégítésének, valamint Társaságunk és a környezet egymásra gyakorolt hatásainak. Ezen célkitűzéseink megvalósítása érdekében vezettük be 2003-ban integrált minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerünket, amelyeket a szabványok megújulásához igazodva a mai napig sikeresen működtetünk, fejlesztünk.
Részletek >

Adatvédelemmel kapcsolatos tájékoztató

Dátum: 2018. May 27.   Írta: Balogh Judit

A Hírös Mester Kft. kiemelt figyelmet fordít a jogszabályi előírásoknak is megfelelő adatkezelésre, adatvédelemre.

Az Európai Parlament és Tanács természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 (EU) Rendelete (2016. április 27.) (Általános Adatvédelmi Rendelet) rendelkezéseinek megfelelően az alábbiakban tekinthetik meg Adatkezelési tájékoztatónkat.
Részletek >

Facebook