Ipari automatizálás

Az ipari automatizálást számos ponton segítjük szaktudásunkkal. Legyen az különféle vezérlőszekrények tervezése, gyártása vagy éppen beüzemelése. Végzünk villamos rendszerkarbantartást, generál kivitelezést, de vállaljuk adatátviteli hálózatok, rendszerek tervezését is. Tapasztalatunk szerint a hatékony kivitelezéshez korszerű minőségbiztosítás, alaposan előkészített munkaterület és biztonságos munkavégzés szükséges.

 • Vezérlőszekrények tervezéstől a beüzemelésig

  Az ipari automatizálással együtt jár a vezérlőszekrények használata. Cégünk standard és egyedi vezérlőszekrények tervezésével, gyártásával is foglalkozik, beleértve azok telepítését és beüzemelését is. Saját műhelyünkben, saját erőforrással készítjük a vezérlőszekrényeket, akár 3000 Amperes méretig.

  Érdekel
 • Erőátviteli elosztó szekrények tervezéstől a beüzemelésig

  A több mezős, erőátviteli elosztó szekrények gyártását a tervezőasztalnál kezdjük. Korszerű EPLAN programmal végezzük a szekrények megtervezését, amelyek alapján készülnek a projekthez szükséges elosztó szekrények. A szekrények telepítését és kábelezését pedig a helyszínen végezzük, a hatályos jogszabályok és szabványok betartásával.

  Érdekel
 • Villamos generál kivitelezés

  Tapasztalatunk szerint, a hatékony kivitelezés egyik fő feltétele, hogy a munkaterület biztosított legyen. Szerencsés, hogy ha a teljes projektre, egyben vállalkozunk, mert akkor saját magunknak készítjük elő a munkaterületet, így a vállalkozási költség is redukáltabb lehet, a határidőket pedig még pontosabban meg tudjuk határozni.

  Érdekel
 • Villamos rendszerek karbantartása

  Országos szinten több víziközmű szolgáltatónál végzünk villamos karbantartást erős és gyenge áramú vagy éppen SCADA rendszereken. A karbantartások jellege lehet olyan preventív jellegű, ami az esetleges meghibásodások lehetőségét hárítja el. Illetve lehet olyan, ami hatékonyság növeléssel, vagy korszerűsítéssel összefüggő munkálat.

  Érdekel
 • IT szolgáltatások

  Nem csak villamos terveket készítünk, hanem adatátviteli hálózatok, rendszerek tervezését is. Ezek lehetnek vezetékes, optikai, vezeték nélküli hálózatok, vagy éppen GPRS alapú adatátviteli hálózatok, digitális URH kapcsolatokkal. Ezen túl energetikai rendszereket is fejlesztünk és telepítünk, ahogy SCADA rendszereket is.

  Érdekel
 • Érintés-és villámvédelem

  Az érintés-és villámvédelmi kivitelezéseket a szabvány és a hatályos jogszabályok szerint végezzük. Alapesetben ilyenkor a norma szertini villámvédelmi jegyzőkönyv készül. Szükség esetén azonban a nem norma szerinti felülvizsgálatokat is elvégezzük és jegyzőkönyvezzük.

  Érdekel

Érdekli szolgáltatásunk?

Hírös esettanulmányok

NÉZZE MEG EGY-EGY KIEMELT MUNKÁNKAT
Pályázati logó