Mérnöki szolgáltatások

Munkánk során olyan tapasztalatokra tettünk szert, aminek segítségével már a bonyolult, nehezen kezelhető problémákat is meg tudjuk oldani. Ez maga után vonja azt is, hogy ezen kihívásokra javaslatokat tudunk tenni szakértői dokumentáció formájában vagy komplett terv dokumentációt is készíthetünk, de bátran elmegyünk a felelős műszaki vezetésig is.

Két évtizedet meghaladó szakmai gyakorlatunk van az átemelő telepek építése, szivattyú szervizelés, vízépítési műtárgyak építése és az ezekhez kapcsolódó villamos vezérlés terén. Ezen tudásunk egészül ki kollégáink építőmérnök, környezetmérnök, környezetgazdálkodási szakmérnök és közműfenntartási szakmérnök mérnök informatikus és villamos üzemmérnök végzettségeivel.

Így nem csak a kivitelezési és szerviz tekintetében tudunk segítséget nyújtani, hanem a mérnöki tevékenységekben is. Ennek köszönhetően pedig az üzemeltetők általában visszatérő problémáktól szabadulnak meg vagy pénzügyi megtakarítást tudnak elérni segítségünkkel.

Tevékenységünk elsősorban a vízépítéshez kapcsolódóan jelentős, hiszen mégis csak a vízellátás, vízkezelés a szakterületünk. Legyen szó ivóvíz, szennyvíz, csapadékvíz, öntözés terén mélyépítési, építészeti, gépészeti és villamos irányítástechnika feladatokról. Mindezeket akár egyben is vállaljuk, A-tól Z-ig.

Látjuk és tapasztaljuk, hogy sok esetben a tervező és az üzemeltető között van egy kis rés, ahol a mérnök szakkivitelező még hatékonyabbá tudja tenni az adott feladatot azzal, hogy kellő szakmaisággal megteremti az összeköttetést a megfogalmazott igény és a tervlap között. Ráadásul felelősséget is vállal ezért, hiszen szerencsés esetben mi magunk meg is építjük, kivitelezzük mindezen fejlesztéseket.

Mérnöki munkáinkat, felelős műszaki vezetőként is végezzük, beleértve a FMV összes feladatát, továbbá a fent említett területeken műszaki ellenőri tevékenységet is folytatunk, rendelkezve az ezen tevékenységekhez szükséges jogosultságokkal.

Jogosultságaink

 • MV-É általános építmények építési-szerelési munkáinak felelős műszaki vezetése
 • ME-É magasépítési szakterület műszaki ellenőrzése
 • MV-M mélyépítési munkák és mélyépítési műtárgyak építésének felelős műszaki vezetése
 • ME-M mélyépítési munkák és mélyépítési műtárgyak építésének műszaki ellenőrzése
 • MV-VZ vízgazdálkodási építmények építési-szerelési munkáinak felelős műszaki vezetése
 • ME-VZ vízgazdálkodási építmények építésének műszaki ellenőrzése
 • MV-TE hírközlési építmények építési-szerelési munkáinak felelős műszaki vezetése
 • HI-VN vezeték nélküli hírközlési építmények tervezése
 • HI-V vezetékes hírközlési építmények tervezése

Mi, a Hírös Mesternél folyamatosan képezzük kollégáinkat és naponta elemezzük a különböző műszaki megoldásokat, újdonságokat. Érteni szeretnénk az összefüggéseket és jó válaszokat adni a legkomplexebb kihívásokra is. Ezért nem riadunk meg az összetett, bonyolult feladatoktól. Tudjuk, hogy együtt képesek vagyunk megtalálni a megoldást.

Szeretnénk jót és jól alkotni. A gyakorlati tapasztalatunkkal és tudásunkkal pedig valójában a jövőt szolgáljuk, hiszen a víz és ami körülötte történik, az mindig is a hétköznapi életünk részét fogja képzeni.

 • Felmérés és árajánlat

  Egyeztetünk a generál tervezővel a beruházóval és adott esetben az üzemeltetővel egyaránt.

 • Kivitelezési munkálatok

  A tervezési szakaszban megadunk minden, a kivitelezés során általunk ismert hozzáadott értéket.

 • Átadás, üzembe helyezés

  Összeállítjuk a megvalósulási dokumentációt, amihez akár fedvénytervet is készítünk AUTOCAD szoftverrel.

Érdekli szolgáltatásunk?

  Mi azon leszünk, hogy segítsünk!

  Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Kollégáink pedig mihamarabb felkeresik Önt a megadott elérhetőségein keresztül.

  Hírös esettanulmányok

  NÉZZE MEG EGY-EGY KIEMELT MUNKÁNKAT
  Pályázati logó