Szolgáltatásaink

Ahhoz, hogy komplex, kulcsrakész megoldásokat tudjunk biztosítani a tervezéstől a kivitelezésig, elengedhetetlen, hogy a nagy képet lássuk és ne csak egy-egy részfeladatra koncentráljunk. Ezért minden elvégzett munkát és lezárt projektet utógondozunk, a garanciális időszak alatt pedig folyamatosan nyomon követjük az általunk kivitelezett létesítmények, rendszerek állapotát.

 • Szivattyú javítás és kereskedelem

  Több, mint két évtizedes szerviz tapasztalat van már a hátunk mögött. Ennek birtokában határozottan állítjuk, hogy a sikeres szivattyú javításaink kulcsa az, hogy nem csak az aktuális problémát akartuk orvosolni, hanem törekszünk a hibát kiváltó okok felderítésében és azok kiküszöbölésében is segítséget nyújtani.

  Érdekel
 • Ipari automatizálás

  Az ipari automatizálást számos ponton segítjük szaktudásunkkal. Legyen az különféle vezérlőszekrények tervezése, gyártása vagy éppen beüzemelése. Végzünk villamos rendszerkarbantartást, generál kivitelezést, de vállaljuk adatátviteli hálózatok, rendszerek tervezését is. Tapasztalatunk szerint a hatékony kivitelezéshez korszerű minőségbiztosítás, alaposan előkészített munkaterület és biztonságos munkavégzés szükséges.

  Érdekel
 • Közműépítés

  Küldetésünknek tekintjük a Földünk vízkészletének megóvását. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy megkönnyítsük az ipari szereplők, víziközmű szolgáltatók munkáját és segítsük a komplett víz- és szennyvíztisztító telepek zavartalan működését. Fejlesztjük és automatizáljuk a kutakat és a vízellátó rendszereket. Mindez azért, hogy optimális legyen a vízfelhasználás és javuljon a lakossági víz minősége.

  Érdekel
 • Mérnöki szolgáltatások

  Mérnöki tevékenységünk elsősorban a vízépítéshez kapcsolódóan jelentős, hiszen mégis csak a vízellátás, vízkezelés a szakterületünk. Legyen szó ivóvíz, szennyvíz, csapadékvíz, öntözés terén mélyépítési, építészeti, gépészeti és villamos irányítástechnika feladatokról. Mi érteni szeretnénk az összefüggéseket és jó válaszokat adni a legkomplexebb kihívásokra is.

  Érdekel
Pályázati logó