Szivattyú javítás és kereskedelem

Több, mint két évtizedes szerviz tapasztalat van már a hátunk mögött. Ennek birtokában határozottan állítjuk, hogy a sikeres szivattyú javításaink kulcsa az, hogy nem csak az aktuális problémát akartuk orvosolni, hanem törekszünk a hibát kiváltó okok felderítésében és azok kiküszöbölésében is segítséget nyújtani.

 • Szivattyújavítás

  Partnereink számára igyekszünk minden esetben a legkomplexebb szolgáltatást nyújtani. Legyen szó a szivattyúk kiemelésről, elszállításról, vagy a feljavítást követő visszaszállításról. Csapatunkra bízhatja még az üzembe helyezést is, a folyamatok teljes dokumentálásával együtt.

  Érdekel
 • Szivattyú és alkatrész kereskedelem

  A használt szivattyúk életében eljöhet az a pont, amikor már egyszerűen nem éri még feljavítani őket. A végletekig elöregedett vagy már nagyon rossz hatásfokkal üzemelő szivattyúkat célszerűbb lehet újra cserélni. A szenny- és ivóvíz szivattyúk esetében gyári alkatrészeket tudunk biztosítani, amelyeket rövid határidővel le is szállítunk az ország bármely pontjára.

  Érdekel
 • Víz-és szennyvízgépészeti berendezések javítása

  A szennyvízkezelés során, a szivattyúzáson túl számos olyan feladat merülhet fel, amelyhez gépi megoldásokra, technológiai berendezésekre van szükség. Ilyen például a nyers szennyvíz előszűrése vagy a finomabb víztisztítás. Szakszervizünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a Meva gyártmányú szennyvízkezelő berendezések teljes körű karbantartásában.

  Érdekel
 • Lézeres gépbeállítás

  A vonalban szerelt rendszerek esetében a meghajtott és a meghajtó egység valamely tengelykapcsolaton keresztül kapcsolódik össze. E rendszerek részegységeinek mozgatása során, de még a beüzemelést megelőzően szükség lehet a hajtott és a hajtó tengelyek szögeltéréseinek felülvizsgálatára, korrekciójára.

  Érdekel
 • Motortekercselés

  Segítünk a meghibásodott villamos motorok teljes körű feljavításában, az állórész áttekercselésével és a forgórész feljavításával. Egyes esetekben szükség lehet a csapágyfészkek, motorpajzsok illesztéseinek gépmunkával történő helyreállítására, melyet rutinos fémmegmunkáló munkatársaink mérnek fel és végeznek el.

  Érdekel
 • Felületkezelés, korrózióvédelem

  A szivattyúzás területén számtalan alkalmazási terület létezik, melyek szinte mindegyikére igaz, hogy a közegtovábbításért felelős alkatrészek agresszív és/vagy abrazív hatásoknak vannak kitéve. Speciális felületkezelési eljárások alkalmazásával ezek, a főként a járókerekeket és szivattyú házakat terhelő direkt hatások jó hatékonysággal csökkenthetők.

  Érdekel

Érdekli szolgáltatásunk?

Hírös esettanulmányok

NÉZZE MEG EGY-EGY KIEMELT MUNKÁNKAT
Pályázati logó