Közműépítés

Küldetésünknek tekintjük a Földünk vízkészletének megóvását. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy megkönnyítsük az ipari szereplők, víziközmű szolgáltatók munkáját és segítsük a komplett víz- és szennyvíztisztító telepek zavartalan működését. Fejlesztjük és automatizáljuk a kutakat és a vízellátó rendszereket. Mindez azért, hogy optimális legyen a vízfelhasználás és javuljon a lakossági víz minősége.

 • Szenny- és csapadékvíz átemelőaknák kulcsrakész kivitelezése

  Nagy tapasztalattal rendelkezünk a szenny- és csapadékvíz átemelők építésében. Ennek köszönhetően bármely típus süllyesztését örömmel vállaljuk ø1,0 – ø6,0 méretben. A munkálatokat saját gépparkkal végezzük, így garantálhatjuk azt a minőséget, amelyet partnereink és mi magunk is elvárunk.

  Érdekel
 • Szenny- és csapadékvíz átemelők felújítása, karbantartása

  A hazai átemelő műtárgyak jelentős részére igaz, hogy már évtizedek óta szolgálják a lakosság, a közüzemek és az ipar igényeit. Ez alapvetően egy szép teljesítmény, viszont egyenesen következik belőle az, hogy sajnos ezek jelentős részük életciklusuk végéhez is közelítenek, és felújításuk egyre inkább időszerűvé válik.

  Érdekel
 • Szenny-és csapadékvíz csatornaépítés, vízvezeték építés

  Kivitelezési munkáink során gyakran felmerülő igény a műtárgyakhoz csatlakozó vonalas közművek építése. Ennek részeként megépítjük a szenny- és csapadékvíz vezetéket, ivóvíz csatlakozásokat. Jellemzően rövidebb, a műtárgy építéshez kapcsolódó közműépítési feladatokat végzünk el.

  Érdekel
 • Vízkivételi művek, öntözővíz aknák kivitelezése

  Ha már van vizünk, használjuk ki! Magyarországon az öntözés feltételei rendkívül kedvezőek. Felszíni és felszín alatti vízzel egyaránt gazdagon ellátott országban élünk, csak sajnos messze nem használjuk ki ezeket az adottságokat. Aki viszont mégis a magas színvonalú öntözés mellett dönt, akkor elengedhetetlenek lesznek számára a csatornák, öntözőberendezések, vagy éppen a szivattyúházak.

  Érdekel
 • Gépészeti szerelés

  A vízipar számos területén végzünk technológiai szerelést. Többek között szennyvíztisztító telepek technológiai csővezetékeinek építését, technológiai berendezések beszerelését végezzük egészen a beüzemelésig.

  Érdekel

Érdekli szolgáltatásunk?

Hírös esettanulmányok

NÉZZE MEG EGY-EGY KIEMELT MUNKÁNKAT
Pályázati logó