Erőátviteli elosztó szekrények tervezéstől a beüzemelésig

A több mezős, erőátviteli elosztó szekrények gyártását a tervezőasztalnál kezdjük. Korszerű EPLAN programmal végezzük a szekrények megtervezését, amelyek alapján készülnek a projekthez szükséges elosztó szekrények. A szekrények telepítését és kábelezését pedig a helyszínen végezzük, a hatályos jogszabályok és szabványok betartásával.

A klasszikus erőátviteli szekrények a mi profilunkban alacsonyabb számban fordulnak elő. Az alacsonyabb amperitású (300 Amper) szekrényeket, mezőket sűrűbben gyártjuk, de a nagyobb réz sínezésű elosztókat is elbánunk, amelyek általában külön megrendelés vagy projekt keretében készítünk.

Házon belül tesztelünk

A legkisebb ameritásútól a legnagyobbig, nálunk minden elosztó műszeres vizsgálat alá kerül, amiről szabvány szerinti Darab Vizsgálati Jegyzőkönyvet is kiállítunk. A szekrény a műhelyben való tartózkodása alatt, legyen szó mechanikai vagy villamos szerelési munkáról, minden esetben egy Szekrény kísérő lappal együtt mozog. Így nem csak a folyamataink tudnak hatékonyak lenni, de később is könnyedén visszakereshetők az egyes szekrények adatai.

Fő a biztonság

Az üzemből kikerülő szerkények telepítését is elvégezzük, egészen a beüzemelésig. A helyszíni munkálatok során is kiemelten figyelünk a biztonságos munkavégzésre, haladéktalanul betartva a vonatkozó munkavédelmi és tűzvédelmi szabályokat.

Hogyan megy ez nálunk?

 • Felmérés és árajánlat

  Igények alapján kerül kialakításra a villamos terv, amire az ajánlat készül. Ezek alapján készítjük elő az ajánlati dokumentációt.

 • Kivitelezési munkálatok

  Műhelyben történő gyártás végén műszeres ellenőrzéssel zárul a szerelés. A dokumentálás szerkény kísérőlappal kezdődik.

 • Átadás, üzembe helyezés

  Optimális esetben a telepítést 1 nap alatt elvégezzük, amit érintésvédelmi méréssel és forgatási próbával zárunk.

Érdekli szolgáltatásunk?

  Mi azon leszünk, hogy segítsünk!

  Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Kollégáink pedig mihamarabb felkeresik Önt a megadott elérhetőségein keresztül.

  Hírös esettanulmányok

  NÉZZE MEG EGY-EGY KIEMELT MUNKÁNKAT
  Pályázati logó