Villamos generál kivitelezés

Tapasztalatunk szerint, a hatékony kivitelezés egyik fő feltétele, hogy a munkaterület biztosított legyen. Szerencsés ha a teljes projektre, egyben vállalkozunk, mert akkor saját magunknak készítjük elő a munkaterületet, így a vállalkozási költség is redukáltabb lehet, a határidőket pedig még pontosabban meg tudjuk határozni.

Ipari villamos generál kivitelezések

Az ipari szolgáltatóknál végzett villamos generál kivitelezéseket teljes körűen végezzük, az alapszereléshez tartozó alépítményi aknák védőcsövezésétől és EPH földelő hálózattól kezdve. Ugyan ez igaz a földmunkákra is. Ha szükséges, ezzel együtt történik a kivitelezés, saját erőforrással, gépekkel.

Az erősáramú elosztás után, az épület installációt a technológiai erős és gyenge áramú szereléssel együtt végezzük.

A projektekhez felmerülő műszereket saját hatáskörben szerezzük be. Ebben a Magyarországon járatos beszállítói partnerhálózatunk van a segítségünkre.

Alapesetben a kapott tervek szerinti műszerekkel és végrehajtókkal kalkulálunk. Ha viszont a műszaki megoldást nem tartjuk megfelelőnek, akkor a feladathoz megfelelőbb műszert, végrehajtót javaslunk.

 

Vízügyi villamos generál kivitelezések

A víziközmű szolgáltatóknál végzett kivitelezéseknél is hasonlóan járunk el. Itt is előnyben részesítjük azt, amikor a komplett feladatra tudunk megállapodni. Különösképpen ha egy meglévő üzemben kell mentesíteni. A teljes körű munkavégzés részét képezi nálunk az üzemfenntartás, ahogy az építési és a bontási folyamatok is.

A szennyvíz átemelő teljes gépészeti és villamos rendszer cseréjekor minden esetben alap tartozék a frekvenciaváltós felvonulási szekrény. Ezt használjuk ugyanis áramvételezési forrásnak, illetve 15 kW-ig, frekvenciaváltós automata üzemre alkalmas mentesítő vezérlésnek, melyet távolról felügyelet alá is tudunk vonni a biztonságos üzem fenntartás érdekében.

Hogyan megy ez nálunk?

 • Felmérés és árajánlat

  Engedélyes tervek és a III. kötet alapján készítünk ajánlatot. Részletezve erős áram, gyenge áram, IT, SCADA, vagyonvédelem bontásban.

 • Kivitelezési munkálatok

  Műhelyben történő gyártás végén műszeres ellenőrzéssel zárul a szerelés. A dokumentálás szerkény kísérőlappal kezdődik.

 • Átadás, üzembe helyezés

  A telepítést a munkaterület átvétele után minden esetben üzemszünet nélkül végezzük el, folyamatosan építési napló dokumentálással.

Érdekli szolgáltatásunk?

  Mi azon leszünk, hogy segítsünk!

  Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Kollégáink pedig mihamarabb felkeresik Önt a megadott elérhetőségein keresztül.

  Hírös esettanulmányok

  NÉZZE MEG EGY-EGY KIEMELT MUNKÁNKAT
  Pályázati logó