Villamos rendszerek karbantartása

Országos szinten több víziközmű szolgáltatónál végzünk villamos karbantartást erős és gyenge áramú vagy éppen SCADA rendszereken. A karbantartások jellege lehet olyan preventív jellegű, ami az esetleges meghibásodások lehetőségét hárítja el. Illetve lehet olyan, ami hatékonyság növeléssel, vagy korszerűsítéssel összefüggő munkálat.

Az egyszerű szekrény tisztítástól, csavaros kötések ellenőrzésétől kezdve, az akkumulátor cseréken át, a hőkamerás ellenőrzésekkel együtt, az üzemi szivattyúk szigetelési ellenállás méréséig minden jellegű karbantartást végzünk a villamos rendszereken.

Előfordulhat olyan eset, amikor a karbantartás áramszolgáltatói hibát, nem megfelelőséget tár fel. Ezt hálózati analizátor segítségével alá is tudjuk támasztani. Ilyenkor a szükséges meghatalmazásokkal akár az áramszolgáltatónál is eljárunk az ügyben. Hiszen a legfontosabb cél, hogy teljes körűen hárítsuk el a hibákat.

Hogyan megy ez nálunk?

 • Felmérés és árajánlat

  Általában éves preventív karbantartást végzünk, ahol munkalappal történik a munkavégzés, ami az elszámolás alapját képezi.

 • Kivitelezési munkálatok

  A karbantartást a munkavédelmi szabályok szigorú betartása és az üzem fenntartása mellett történik.

 • Átadás, üzembe helyezés

  A számlázáshoz csatolásra kerül az aláírt munkalap, és egyéb elkészült dokumentum egyaránt.

Érdekli szolgáltatásunk?

  Mi azon leszünk, hogy segítsünk!

  Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Kollégáink pedig mihamarabb felkeresik Önt a megadott elérhetőségein keresztül.

  Hírös esettanulmányok

  NÉZZE MEG EGY-EGY KIEMELT MUNKÁNKAT
  Pályázati logó