Szenny- és csapadékvíz átemelőaknák kulcsrakész kivitelezése

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a szenny- és csapadékvíz átemelők építésében. Ennek köszönhetően bármely típus süllyesztését örömmel vállaljuk ø1,0 – ø6,0 méretben. A munkálatokat saját gépparkkal végezzük, így garantálhatjuk azt a minőséget, amelyet partnereink és mi magunk is elvárunk.

Végig menedzseljük a folyamatot

A teljes folyamatot kézben tartjuk és irányítjuk, amit csak lehet pedig igyekszünk házon belül megoldani. Az aknák építési helyére szállításától, a vágóél gyártáson keresztül, a süllyesztésen át a komplett kivitelezésig számíthatnak ránk ügyfeleink, a minősítési és minden egyéb hozzá tartozó munkafolyamatot magába foglalva.

A vágóélek saját lakatos üzemünkben készülnek, így minden talajtípus esetén nagy biztonsággal tudjuk őket használni.

Az átemelőaknákat jellemzően előregyártott kör vagy négyzet alakú aknaelemekből építjük fel, 12 m vágóél mélységig. Hosszútávú együttműködéseinknek köszönhetően, rövid határidőkkel tudjuk ütemezni az elemek gyártását. Az elkészült aknákon D350 mm méretig elvégezzük a magfuratok készítését a csatlakozó vezetékek, gépészet elektromos kábelek részére, saját eszközeinkkel, berendezéseinkkel.

Az átemelő aknák kivitelezése kapcsán felmerülő egyéb VB akna építési és süllyesztési feladatokat is el tudjuk végezni. Tevékenységi körünk kiterjed a tározó aknák, szerelvényaknák, vízkormányzó és mérő aknák szűrő aknák kivitelezésére is.

 • Felmérés és árajánlat

  A kiviteli tervek alapján, a pontos műszaki tartalom konkretizálása érdekében tisztázó kérdéseket teszünk fel és tételes ajánlatot adunk.

 • Kivitelezési munkálatok

  Átvesszük a munkaterületet és megkezdjük a munkálatokat. Közben folyamatosan referálunk megrendelőink felé.

 • Átadás, üzembe helyezés

  Megtartjuk a próbaüzemet. Összeállítjuk az átadás-átvételi dokumentációt és készre jelentjük a munkát.

Érdekli szolgáltatásunk?

  Mi azon leszünk, hogy segítsünk!

  Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Kollégáink pedig mihamarabb felkeresik Önt a megadott elérhetőségein keresztül.

  Hírös esettanulmányok

  NÉZZE MEG EGY-EGY KIEMELT MUNKÁNKAT
  Pályázati logó