Szivattyú és alkatrész kereskedelem

A használt szivattyúk életében eljöhet az a pont, amikor már egyszerűen nem éri még feljavítani őket. A végletekig elöregedett vagy már nagyon rossz hatásfokkal üzemelő szivattyúkat célszerűbb lehet újra cserélni. A szenny- és ivóvíz szivattyúk esetében gyári alkatrészeket tudunk biztosítani, amelyeket rövid határidővel le is szállítunk az ország bármely pontjára.

Hogyan javaslunk szivattyút?

Ha egy új szivattyú műtárgy létesítéséről van szó, mi a leginkább megfelelő szivattyú kiválasztására törekszünk.

 • A geodéziai adatok alapján ellenőrizzük, hogy a kiváltandó szivattyú munkapontja megfelelő-e.
 • Geodéziai, nyomás, és mennyiségi változás esetén veszteségszámítást is végzünk, amely során kiválasztjuk a leendő szivattyú új munkapontját.
 • Megvizsgáljuk a szállítandó közeg minőségét, hogy a legjobb hatékonysággal bíró járókerék típust rendeljük a szivattyúhoz.
 • A szivattyú kiválasztást több gyártó típusaira is elvégezzük, hogy megrendelőinknek mindig legyen választása.

Amint megvan a kiválasztott darab, már intézzük is a megrendelést. Ezen túlmenően a szállításban és akár a beüzemelésben is közreműködhetünk, teljes körűen menedzselve az új szivattyú beszerzését, munkába állítását.

Kiemelt márkák

A munkánk során mi magunk is ilyen eszközöket használunk, javítunk. Mivel pontosan ismerjük paramétereiket, erősségeiket, ezért nyugodt szívvel ajánlunk őket ügyfeleinknek. Az alábbi márkákról nem csak teljes típusismerettel rendelkezünk, hanem közvetlen kapcsolatban is állunk a gyártóval vagy éppen a hivatalos disztribútorral.

 • Felmérés és árajánlat

  Q-H munkaponti adatok alapján és az üzemeltetési körülményekhez mérten kiválasztjuk a megfelelő szivattyút és árajánlatot készítünk.

 • Kivitelezési munkálatok

  Megrendeljük a szivattyút és megküldjük a megrendelés visszaigazolást a szivattyú vagy alkatrész szállítási határidejének megjelölésével.

 • Átadás, üzembe helyezés

  A szivattyút készre jelentjük és amennyiben igény van rá telepítjük is a berendezést vagy akár üzembe is helyezzük azt.

Érdekli szolgáltatásunk?

  Mi azon leszünk, hogy segítsünk!

  Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Kollégáink pedig mihamarabb felkeresik Önt a megadott elérhetőségein keresztül.

  Hírös esettanulmányok

  NÉZZE MEG EGY-EGY KIEMELT MUNKÁNKAT
  Pályázati logó