Szivattyújavítás

Társaságunk “multibrand” szemléletű a Xylem brand Flygt és Lowara termékeit a Sulzer ABS a Wilo a Jung Pumpen gyártmányok hivatalos szakszervizét látjuk el, de a 21 év alatt több nemzetközi szivattyú gyártó előtt is bizonyítottunk. Ezért a teljesség igénye nélkül minden ami napjainkban üzemel szektortól függetlenül víz-és szennyvíz szivattyú javítását vállaljuk.

Nincs két egyforma szivattyújavítás

Partnereink számára igyekszünk minden esetben a legkomplexebb szolgáltatást nyújtani. Legyen szó a szivattyúk kiemelésről, elszállításról, vagy a feljavítást követő visszaszállításról. Csapatunkra bízhatja még az üzembe helyezést is, a folyamatok teljes dokumentálásával együtt.

Rendszerint speciális feladatokat kell megoldanunk, amik speciális szakértelmet kívánnak meg. Elkötelezettek vagyunk a szakembereink rendszeres képzésében, ahogy abban is, hogy technológiai hátterünk korszerű és naprakész legyen.

A-tól Z-ig

Ha szivattyújavításról van szó, akkor mi a teljes körű megoldás hívei vagyunk. Elvégezzük a szivattyúk kiemelését, elszállítását, majd a feljavítást követően a visszaszállítást és üzembe helyezést is. Természetesen mindenről komplett dokumentációt készítünk, amit át is adunk ügyfeleinknek.

Előzzük meg a bajt

A szivattyúk eseti feljavítása során pontosan látjuk, hogy a legjellemzőbb problémák egy egyszerű karbantartással megelőzhetőek lennének. Ezáltal kikerülhetne a képletből a váratlan meghibásodás. És mint tudjuk, mindig akkor üt be a krach, amikor a legkevésbé számítunk rá, amikor kritikusan fontos lenne a hibátlan működés.

Szerencsére egyre több partnerünk választja a biztonságos, rendszeres karbantartást a műtárgyaik, szivattyúik, villamos vezérlésük rendszereikhez.

Az ütemezett karbantartásokkal nem csak, hogy nagyobb eséllyel kerülhetőek el a havária jellegű meghibásodások, de segít az üzemeltetőnek is tisztán látnia a jelenlegi helyzetet. Ilyenkor ugyanis egy átfogó képet kap a rendszer, illetve a részegységek aktuális állapotáról, mellyel jóval hatékonyabbá tehető a gépkarbantartások és javítások ütemezése, költségszámítása.

Szakszervizünkben éves szinten több száz szivattyú és szennyvíztechnológiai berendezés kerül feljavításra, így felkészültek vagyunk a legextrémebb méretű berendezések fogadására, kezelésére is.

A szivattyú javításokkal összefüggően nyújtott kiegészítő, támogató szolgáltatások:

 • felmérés alapján készített műszaki szakvélemény (írásos, képes dokumentáció),
 • szivattyú bemérés próbapadon, villamos és hidrosztatikai hatásfok vizsgálat,
 • csere/bérszivattyú biztosítása a javítás idejére,
 • el- és visszaszállítás, letelepítés, üzembe helyezés,
 • élettartam és hatásfok növelő felületkezelési eljárások,
 • akár 12 hónap garancia a feljavított berendezésekre
 • Felmérés és árajánlat

  Beérkeztetéstől számított két napon belül átvizsgáljuk szervizünkben a berendezést és tételes ajánlatot küldünk.

 • Kivitelezési munkálatok

  A felújításhoz szükséges alkatrészek beérkezéséig előkészítjük a szivattyút. Igény esetén csereszivattyút biztosítunk.

 • Átadás, üzembe helyezés

  A szivattyút készre jelentjük és amennyiben igény van rá, vissza is visszük, telepítjük és üzembe is helyezzük.

Érdekli szolgáltatásunk?

  Mi azon leszünk, hogy segítsünk!

  Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Kollégáink pedig mihamarabb felkeresik Önt a megadott elérhetőségein keresztül.

  Hírös esettanulmányok

  NÉZZE MEG EGY-EGY KIEMELT MUNKÁNKAT
  Pályázati logó