Víz-és szennyvízgépészeti berendezések javítása

MEVA márkaszerviz

A szennyvízkezelés során, a szivattyúzáson túl számos olyan feladat merülhet fel, amelyhez gépi megoldásokra, technológiai berendezésekre van szükség. Ilyen például a nyers szennyvíz előszűrése vagy a finomabb víztisztítás. Szakszervizünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a Meva gyártmányú szennyvízkezelő berendezések teljes körű karbantartásában.

A szennyvizek kezelésében az egyik fontos teendő a nyers szennyvíz előszűrése. Ez több lépcsőben valósul meg. Első körben egy durva szűrésen, majd egy finomabb rendszeren halad át a szennyvíz. Ezekben a feladatokban kapnak szerepet a durva rácsok, homokfogók, szeparátorok, kefecsigás szűrők, léptető (finom) rácsok, valamint az ezekhez kapcsolódó kiszolgáló berendezések, csigás prések, kihordók.

A Nordic Water, nemzetközi cégcsoport portfóliójához tartozó Meva gyártmányú szennyvízkezelő berendezések mind a durva előszűrésben, mind pedig a finomabb víztisztítási fázisokban bevethetők. A több évtizedes, precíz mérnöki munka eredményeként pedig, kiemelkedő hatékonysággal végzik a feladataikat.

Természetesen, mint minden nehézipari berendezés, a Meva berendezései is megkövetelik a rendszeres karbantartást a hosszú távú, problémamentes üzemeltetetés érdekében.

Több éve vagyunk kizárólagos Meva márkaszerviz

Szervizünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik szennyvíztechnológiai gépek javításában, karbantartásában és beüzemelésében. Szakembereink pedig, a gyártóval közösen kidolgozott, tematikusan elvégzett szerviz tréningeknek köszönhetően, kiemelkedő színvonalon tudják elvégezni a Meva berendezések karbantartási feladatait. Legyen az általános karbantartás vagy azon túlmenő, komplett felújítás.

Hogyan dolgozunk?

A szennyvízkezelésben alkalmazott gépek alapvetően nagyobb méretű, esetenként több tonnás berendezések. Éppen ezért, a javításokat, felújításokat teljes körűen, a kiemeléstől a visszaszállításig, valamint a beüzemelésig mi magunk koordináljuk. Természetesen a munkálatokat mindenre kiterjedő műszaki dokumentációval látjuk el.

Megrendelőink számára minden esetben biztosítjuk a javítandó berendezés felmérése során és a feljavítás közbeni személyes rátekintést, illetve a konzultáció lehetőségét. Ezáltal megrendelőink számára a felújítási folyamatok teljes mértékben átláthatók. A műszaki dokumentációk segítségével pedig, az üzemeltető által elvégezhető rendszeres karbantartási feladatok megismerhetővé, tervezhetővé válnak.

 • Felmérés és árajánlat

  Feltérképezzük a meghibásodás okait. A javítandókról pedig tételes árajánlatot küldünk.

 • Kivitelezési munkálatok

  A felújításhoz szükséges alkatrészek beérkezéséig előkészítjük a gépet az összeszereléshez.

 • Átadás, üzembe helyezés

  A gépet készre jelentjük és igény szerint visszavisszük, telepítjük, üzembe helyezzük.

Érdekli szolgáltatásunk?

  Mi azon leszünk, hogy segítsünk!

  Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Kollégáink pedig mihamarabb felkeresik Önt a megadott elérhetőségein keresztül.

  Hírös esettanulmányok

  NÉZZE MEG EGY-EGY KIEMELT MUNKÁNKAT
  Pályázati logó